Time fly
2012-12-02 20:19

Det var inte länge sen vi var på kennelträff hos Sören, en månad sen. Om en månad fram i tiden har vi firat vårt första nyår på Knutsta. Tiden bara rusar fram!!

Hade besök av Maria Söder och Marie Ahlgren för nån vecka sen. Tränade genom hundarna lite, kul att se deras hundar och snacka lite hund med tjejerna!!

Helgen som passerat har vi först ägnat åt en resa till Itab i Surahammar, varma kläder införskaffades. Idag har vi hämtat ranchgrindar på ett bete, behövs när vi ska verka kor i veckan!

Nästa helg ägnas åt Arboga Julmarknad där vi ska sälja Knutsta Julprins och Knutsta Julvurst, ska bli väldigt kul och se hur mycket vi kommer att sälja. Kommer vi sälja slut?? Som vanligt är det Mälarchark i Eskilstuna som gör korven åt oss!! Den helgen har vi lockat upp Annas föräldrar Eva och Ismo som får se efter vår son medans vi står på marknaden!!

Vi har även fått reda på vad Ivars mystiska hälta har berott på, ett blodprov visade borelia. Nu äter han Rimadyl och antibiotika - snart frisk!!

Vinter har vi fått också, från regn och rusk till -15 och 5cm snö på bara några dagar! Hoppas vädret kan hålla i sig och att det inte blir en massa snö som isolerar marken. Det vore trevligt med en vit vinter men ännu trevligare om det kunde bli 50cm tjäle under snön först!!

Melker har ju blivit 1½ år också, firades lite hos farmor och farfar idag, finaste gossen!!

Tog även några bilder i eftermiddag när hundarna rastades på vallen, vi är så stolta över våra fina hundar!!

Keith Mathews har till slut fått klart sin DVD, en box med fyra DVD´s fullspäckad med hundträning!

Vill ni se klipp från den boxen kan ni klicka på länken här, vår fina Bracken är med ganska mycket. Hon med ca 58sek in i filmen, hon skickas ner i en ravin. I "Promo 2" som finns på Facebook är hon med två gånger, först när hon skickas ut i vattnet, sen när hon får tecken över en bäck och genom ett staket. Hon är så fin vår Bracken!!

http://www.youtube.com/watch?v=js2WnJMEfik

Tex, Humlan, Finesse, Bracken och Ivar

Ivar på inkallning

Finesse på inkallning

Bracken på inkallning

Tex

Finesse

Far och dotter-Tex och Finesse

Bracken

Ivar och Finesse busar

Farfar och Melker

Farfar och Melker läsar Max Potta


Namn:  
E-post:  
Hemsida:  
Extra 2:
Kommentar:  

Skriv av koden:  
«december 2019»
tiontofr
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
3031