Förra helgens kombinerade and- och fasanjakt
2013-10-20 21:14

Förra helgen var det för oss premiär på fasan! Kan egentligen inte riktigt förstå denna iver att få apportera fasan..?? Man går och driver varannan såt, får inte apportera hur som helst mm mm.. Jaja, omväxling förnöjer och man slipper de gyttjiga andvattnen ;)

Dagen började iaf med två anddrev där vi tog hand om efterapporteringen på båda vilket jag gillar!! Efter en stressig lunch anslöt då vi fasanjakten, drev några såtar och stod några, stötte lite och apporterade lite. Avslutade sedan dagen med final på änder! En fin höstdag med våra hundar. Anna och Finesse var med på ena andvattnet och det är så kul att se Finesse. Nu kan hon liggar ute länge trots att hon inte hittar men till slut levererar hon, skadat eller dött spelar ingen roll-känns riktigt bra inför framtiden! Anna var även på kurs hos Maria Sundberg förra söndagen och de har jakterna som hon varit med på sen sista kurstillfället har verkligen gjort susen på många sätt!!

På jakten förra helgen hade jag för en gångs skull kameran med och fick till några bra bilder!

Nästa helg är det RM som iaf jag ska titta på. Brackens kille Laslo ska försvara sin titel från förra året hoppas vi-inleder det hela med lite preRM-duckshooting på fredag

Här hemma har Finesse börjat att löpa, så nästa helg får hon följa med Anna och pojkarna till Småland, hon blir då borta efterföljande vecka med höglöp vilket är skönt!!

Slottet

Bracken som stopp

fasan över linjen

Träffad tocke

som går mot backen...

mot backen....

Fallen tocke

Träffa höna

som går mot backen även den

Fasanhöna i luften

master of the pack-a dane? ;)

Blåa tuppar :)

Bracken och Humlan på pass

Humlan markerar nästa apport

Bracken med funnen and som tog sig upp på andra sidan

Bracken med fin vattenapport

Paradski


Namn:  
E-post:  
Hemsida:  
Extra 2:
Kommentar:  

Skriv av koden:  
«januari 2020»
tiontofr
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
2728293031